Webinar 21 juni: De MR op jouw school professionaliseren

Om je werk als (G)MR-lid goed te kunnen doen, is het belangrijk dat je goed op de hoogte bent van je taken en over voldoende kennis beschikt om ze uit te voeren. Anders wordt meepraten over beleid lastig. Hoe kun je de professionaliteit van jouw medezeggenschapsraad versterken? Sterk Medezeggenschap organiseert op dinsdag 21 juni van 16.00 tot 17.00 het webinar: De MR op jouw school professionaliseren. Tijdens deze online sessie gaan we met elkaar in gesprek over het verbeteren van de kwaliteit van medezeggenschap. Deelname is kosteloos.

Een professionele MR draagt bij aan kwaliteit van het onderwijs

Medezeggenschap draagt bij aan het goed functioneren van een school en daarmee ook aan de kwaliteit van het onderwijs. Een professionele medezeggenschapsraad waarin alle leden en betrokkenen goed toegerust zijn voor hun taken en verantwoordelijkheden is daarom essentieel. Het webinar op 21 juni staat in het teken van professionalisering. Onder leiding van Robert Hommen gaan we in gesprek met Rosanne Maters, schoolleider van De School, en Jeffrey Sellier, GMR-lid bij BOOR, over wat er nodig is voor een goed functionerende professionele MR op jouw school. Ook spreken we met Marlies Snijders en Daniël van Geest van de PO-raad over handige tools waarmee je goede inhoudelijke informatie kunt krijgen om je medezeggenschapswerk te versterken.

Deelnemen?

Wil je deelnemen aan het webinar op 21 juni? Meld je dan hier kosteloos aan.

Voor wie is dit webinar?

Dit webinar is interessant voor alle (G)MR leden, schoolleiders en schoolbestuurders in het funderend onderwijs. Ook andere geïnteresseerden in advies goede medezeggenschap zijn van harte welkom!

Vraag je netwerk om deel te nemen aan het webinar

Denk je dat dit webinar interessant is voor jouw collega of iemand anders uit je netwerk? Deel dit webinar dan met je netwerk.